Vinnare av NLP Awards 2017!

I helgen fick jag tillfälle att mingla med de här pristagarna och ytterligare en som saknas på den här bilden.

NLP-föreningen i Sverige delar ut NLP Awards i flera kategorier varje år. Så roligt att få en utmärkelse för mitt arbete med att sprida kunskap kring projektledning och det arbete jag gjort med min egen utveckling.

Jag vann alltså NLP Awards 2017 i kategorin Årets NLP Practitioner – någon som tillämpar NLP-teorin utanför NLP-miljön och efter avslutad utbildning på ett tydligt sätt.

Föreställ dig min känsla när jag läste inledningen på den fina motiveringen:

“Förutom att tillämpa och sprida NLP-teorier till andra genom artiklar och böcker är Elisabeth själv ett lysande exempel på hur NLP kan användas för personlig utveckling. Hon har blivit en mästare på att hantera sina känslor och påverka sitt tillstånd och låter sig inte längre hållas tillbaka av begränsande övertygelser och värderingar. Genom att modellera flera andra framgångsrika personer har hon hittat nya sätt att utvecklas såväl personligt som yrkesmässigt.”

Mitt område handlar förstås om att kunna leda sig själv och den dagen som jag började på andra nivån i NLP-utbildningarna (NLP Business Master Practitioner) bestämde jag mig för att denna kunskap är för bra för att inte spridas vidare.

Många ledare skulle göra ett oändligt mycket bättre jobb om de beslöt sig för att göra jobbet som krävs för att jobba med sin egen utveckling. Det gäller också många medarbetare. Vi skulle alla må så mycket bättre och därmed göra ett bättre jobb om vi tränade på att förstå vad det är som händer i oss själva, både när vi är i ensamhet men också när vi umgås med andra. Jag hade verkligen önskat att jag tidigare förstått vad ansvaret för den egna personliga utveckling egentligen innebär.

Under 1,5 år läste jag även Mental träning för Lars-Erik Uneståhl, men även allt jag kunde komma över när det gäller resultat från hjärnforskningen utöver NLP. Det har varit så intressant att få jobba med min egen utveckling och att testa metoder och tekniker som jag anpassat vidare och använt för andra i min omgivning.

Resultatet blev boken Effektiv projektkommunikation: nyckeln till projektets framgång, som Liber nu givit ut.

Varmt tack för utmärkelsen!

Du är varmt välkommen att följa mig på fler ställen: här i min blogg: elisabethkamel.se, på Facebook-sidan ”Elisabeth Kamél författare och tränare i projektledning” samt på motivation.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *