Elisabeth Kamél Bookstore 

Böcker om kommunikation och ledarskap

Här kan du beställa Elisabeth Kaméls böcker om kommunikation och ledarskap. Hon utbildar ledare sedan 25 år tillbaka och har samlat sina viktigaste erfarenheter i lärorik och lättillgänglig form.

Böckerna är fristående; du har lika stor behållning av att läsa dem var för sig. De följer också utvecklingen inom ledarskap över tid, därför är det smart att läsa alla tre.

Elisabeths tredje bok ”Nycklar för framgångsrikt ledarskap är under produktion – passa på att läsa de två första böckerna till ett riktigt bra pris medan du väntar!

Projektkommunikation

Artikelnr 001
159kr
Finns i lager
1
Produktdetaljer

Projektledarkommunikation – så får du den att fungera!

Fungerande kommunikation är helt avgörande för projektens kvalitet och resultat. I Projektledarkommunikation – så får du den att fungera! får du som projektledare konkreta tips på hur du kan planera kommunikationen och optimera ditt arbetssätt för att bättre nå ut till din omgivning och få de resultat som du behöver.


Juryns motivering

”En lättläst och engagerande bok om ett mycket viktigt ämne som många gånger fått stå tillbaka i projekt-litteraturen där istället ganttscheman och kostnadsberäkningar lyfts fram. Elisabeth Kamél har bytt perspektiv och går igenom den kommunikation som behövs när man som projektledare planerar, organiserar, styr, följer upp och rapporterar allt som berör projektet. Hon exemplifierar med många personliga erfarenheter, och lyfter fram forskningsresultat från kommunikationsvetenskapen, vilket sammantaget bidrar till att göra bokens innehåll både läsvärt och lärorikt. Det här är en bok om kommunikation mellan människor som håller, på riktigt!”

Priset delas ut av Svenskt Projektforum

Spara denna produkt för senare användning